Evenementenvervoer voor feesten en festivals

Zorgeloos en op tijd op een festival of feest arriveren? Taxi Mattie brengt u naar uw feestelijke activiteit toe met ons evenementenvervoer vanuit Breda! Of het nu om een avondje uit, een festival of een bedrijfsevenement gaat: in onze taxi komt u alvast in de feeststemming. Bovendien heeft u op deze manier nergens meer omkijken naar!

Stap in onze feesttaxi

Indien er een festiviteit op de planning staat, wilt u zich uiteraard geen zorgen hoeven te maken over BOB-afspraken of afhankelijk zijn van openbaar vervoer of festivalbussen. In zulke gevallen is het inschakelen van een evenemententaxi de ideale uitkomst! Doordat wij het vervoer van u uit handen nemen, kunt u onbezorgd genieten van het feest of festival waar u op dat moment bent. In onze festivaltaxi passen 4 personen, maar desnoods regelen wij een extra wagen om uw hele gezelschap mee te nemen. Vanzelfsprekend komen wij u halen en brengen wij u na afloop weer thuis. Overigens zijn wij te boeken wanneer u uitgaansvervoer op een typische vrijdag- of zaterdagavond nodig heeft.

Taxi voor bedrijfsevenementen

Taxi Mattie is eveneens gespecialiseerd in zakelijk vervoer. Daarom kunt u tevens een beroep doen op ons evenementenvervoer wanneer het niet om een festival of avondje uit gaat, maar bijvoorbeeld om een bedrijfsfeest of personeelsuitje. Net als bij het festivalvervoer komen wij u op het gewenste tijdstip ophalen en zetten we u netjes op tijd af op de plek van bestemming. Betreft het een groep van meer dan 4 personen? Dan regelen wij gewoon een extra taxi!

Reserveer vandaag nog uw feestvervoer en bel naar 06-53197210. Taxi Mattie uit Breda staat u graag te woord en helpt u zo snel mogelijk verder.